Curt Bergfors Foundation |
Lina Engler
General managern för Curt Bergfors
Foundation och Food Planet Prize om det globala matsystemet.
Curt Bergfors Foundation |
Lina Engler Läs mer...
General managern för Curt Bergfors
Foundation och Food Planet Prize om det globala matsystemet.
Curt Bergfors Foundation |
Lina Engler Läs mer...
Vi besöker Central i Lima – dagarna innan de blir utsedda till världens bästa restaurang.
Central Restaurante |
Prisat matarv i Peru Läs mer...
Mångkreatören Fanny Bergenström bjuder in till sin butik i Gamla Enskede.
Fanny Bergenström |
Minnen, mat och rekvisita Läs mer...
I New Yorks tuffa krogklimat blev Emma Bengtsson den första kvinnliga
kocken att tilldelas två stjärnor.
Emma Bengtsson |
Den ofrivilliga stjärnkocken Läs mer...
Gustav Öhman har nu satsat på ett minimalt toppkök vid Mälarens strand.
Gustav Öhman |
En idealisk one man show Läs mer...
Keith McNally har skördat framgångar i en bransch där det går snabbt att förlora pengarna.
Keith McNally |
Mannen som skapade (och förlorade) downtown Manhattan Läs mer...
Restaurang Aira vid Biskopsudden på Djurgården har den storslagna ambitionen att bli bäst i världen.
Restaurang Aira |
Lång väg mot toppen Läs mer...
När oron sprider sig bland sydeuropas anrika vinslott föds nya möjligheter i norr.
vin |
Den nya vinvärlden Läs mer...
Hetlevrade perfektionisten Dan Barber tolererar inte att något går fel.
Dan Barber |
Smakernas (r)evolution Läs mer...
För fem år sedan var hon utskrattad. I dag står Dominique Crenns egna livshistoria på menyn.
Dominique Crenn |
Crenn de la crème Läs mer...